Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мис България гадже на волейболист

отпечатай новината

19.08.2013 15:10 | Видян 2055 пъти

Мис България гадже на волейболист

"Щастлива съм, как иначе! Но заради короната ще се наложи да устискам с годежа и сватбата поне година" – споделя пред България днес Мис България 2013. Според договора на конкурса носителката на титлата не може да се обвързва и да се показва на обществени места с гадже, докато не изберат следващата мис.

По време на церемонията русокосата Нанси получи трогателно любовно видеобръщение от приятеля си, на което реагира с радостни сълзи, и промълви към него в национален ефир: "Май вече ни е време за годеж".

Веднага след края на шоуто новата Мис България първо се потопи в прегръдките на приятеля си – волейболния национал Добромир Димитров. "Сигурен бях, знаех си, че ти ще спечелиш" – каза й той.
Само след 2 седмици Нанси ще се качи на самолета за Индонезия, където ще представи страната ни на финалната надпревара "Мис Свят".

Нанси си тръгна и с чисто нов автомобил "Ситроен DS3". "Сбъднахте мечтата ми да имам кола. От три години събирам, за да си купя, а сега я получавам наготово", не можеше да повярва победителката. Тя бе наградена и със 7-дневна почивка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !