Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Галена завидя на Мария и пожела Гущеров

отпечатай новината

21.08.2013 14:50 | Видян 4050 пъти

Галена завидя на Мария и пожела Гущеров

Поп – фолк звездата Галена се оплака пред приятелки, че е страхотно изморена от работа и цялото ѝ съзнание мечтае за мига, в който ще може да се отдаде на заслужена почивка. Натрупаната през годините умора си казва думата и дори неуморимата певица започна да подгъва капачки под натиска на емоциите, пише skandalno.net.

Галена разкри още, че вече страшно много завижда на колежката си Мария, която успя да се присламчи към богат и щедър мъж. Това ѝ позволи да се оттегли от активна клубна дейност и да прави само по една – две хитови песни на година, колкото да не губи форма.

Мъжът на Галена – Галин също е достатъчно богат, но за разлика от Християн Гущеров съвсем не е толкова щедър, когато става въпрос за женски капризи. Успешният бизнесмен е възпитан в борбен дух и желязна дисциплина, които изисква от цялото си семейство.

"Не си мислете, че Галин ще ме остави да се въргалям по диваните. Той самият е много амбициозен и борбен, не може да понася мързела. Дори не си и представям как ще му кажа, че си зарязвам кариерата – направо ще ме изсели от вкъщи. При него такива неща не минават – целувки и умилкваници. Мария се подреди най – добре, тъй като си намери достатъчно щедър мъж, който да ѝ угажда във всичко", споделя Галена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !