Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Златка махна силикона

отпечатай новината

21.08.2013 18:00 | Видян 3991 пъти

Златка махна силикона

Златка Димитрова махна силикона заради сериозен проблем с имплантите. Този слух обиколи форумите днес, след като плеймейтката публикува снимка по бански, на която едрият ѝ бюст буквално липсва. Това забеляза Kliuki.net.

Както знаем, Черната Златка два пъти си уголемява бюста с изкуствени импланти и можеше да се похвали с наистина голяма обиколка, която се забелязваше от километри.  Каква може да е причината Злати изведнъж да вземе подобно решение? В звездната ни история единствено Преслава се е осмелявала досега да прави подобни корекции, и то защото огромното ѝ естествено виме ѝ тежеше безкрайно и я изгърбваше.

Черната Златка не се е оплаквала от подобен проблем. Другият вариант е да е станал гаф с имплантите. Много българки пропищяха от френския опасен силикон, който бе залял пазара и се наложи да го махнат, за да не навреди на здравето им. Ако такъв е и случаят със Златка Димитрова, нищо чудно, че от чашка D изведнъж стана B.

"Леле, Злати, силикона ли си си махнала, или този бански те прави плоска?! Какво става с теб", изумяват се фенове на плеймейтката в социалната мрежа, но Златка не ги удостоява с отговор.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !