Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Николета отсече: Сбогом, Валери!

отпечатай новината

03.09.2013 09:15 | Видян 7038 пъти

Николета отсече: Сбогом, Валери!

На Николета Лозанова най-накрая й писна от Валери Божинов. Цял месец тя се прави, че драмите между двамата са просто измислица. Дойде обаче време да извади главата си от пясъка и да признае, че номерата на законния й съпруг вече са минали всички граници и е време връзката им да бъде прекратена, пише vsekiden.com.

„Животът е прекалено кратък за лоша музика, грозни мъже, бавни коли и проблемни връзки", заяви решително Николета Лозанова. С това тя намекна, че макар все още да е госпожа Божинова по паспорт, само една крачка я дели от момента, в който отново ще стане госпожица и ще започне да си развява байрака, както си знае.

След като се разчу, че Ни Ло и Валери Божинов са се разделили, плеймейтката изпробва всякакви пътища за сдобряване с половинката си - като се почне от милите очички, мине се през откровените заплахи и обиди на наранена жена и се стигне до вкарване на дъщеричката им Никол в играта.

Нищо обаче не беше в състояние да убеди Валери да се върне при нея. Той вече беше разкрил, че уж любящата го съпруга месеци наред му е слагала рога с бившето си гадже Ники Михайлов. Затова и Валери му отпусна края и прецени, че вече не е длъжен да бъде верен на Николета. Пред приятели той се хвалел, че Лозанова въобще не му липсва и че всяка вечер си ляга с различна.

Плеймейтката дълго се опитваше да се прави да дама, избягвайки да коментира темата. Тя дори успя да убеди Валери да каже пред някои медии, че няма да се развежда с нея и че всичко между тях е било най-обикновена караница. Само дни по-рано беше обявил, че категорично слага край на брака си с Лозанова.

В крайна сметка на Николета й дойде до гуша от тези игрички и от липсата на сигурност около брака й. „Какво си мисли Валери? Че ще ме разиграва ли?", крещяла тя пред приятелки. И обявила, вече е готова да смени статуса си от „омъжена" на „разведена". „Ще си намеря някой друг Валери, но той няма да намери друга Николета", убедена била плеймейтката.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !