Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Порнозвездата Еделвайс влиза във "ВИП брадър"

отпечатай новината

04.09.2013 10:30 | Видян 2545 пъти

Порнозвездата Еделвайс влиза във

Съпругът ѝ, еротичният фотограф Алекс Ломски, обаче е отказал да влезе с нея в Къщата. В момента родената в Тюмен, Сибир, красавица е в Италия по работа, но вече е подписала договора си с Нико Тупарев и ще се върне ден преди старта на риалитито, пише Шоу.

Еделвайс е известна най-вече на Апенините, като част от тв предаването "Сатирикон” - скандално свалено заради критични коментари срещу италианското правителство. Напоследък тя отказва да се снима в порно и се изявява предимно като еротичен модел, тв водеща и актриса в "обикновени” филми.

Като дете тя живее в правителствената вила на Михаил Горбачов, където майка ѝ е управител, а баща ѝ тв водещ по руската национална телевизия. Има и 15 години по-голяма сестра, която работи като детска учителка по пиано.

Бившата депутатка от "Атака" и водеща на сутрешния блок на Нова тв Калина Крумова също ще влезе във "ВИП брадър". Съгласие е дала и социоложката Мира Радева. Говори се, че участниците в новия сезон на риалити шоуто ще вземат между 40 000 и 50 000 лева хонорари.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !