Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Софиянска и Божков-младши - щастливо влюбени

отпечатай новината

26.08.2008 12:18 | Видян 15756 пъти | Гласували 2

Софиянска и Божков-младши - щастливо влюбени

Връзката на щерката на екскмета на столицата Стефан Софиянски – Ива, и сина на бизнесмена Васил Божков – Антон, става все по-сериозна и нищо чудно след някой и друг месец двойката да мине под венчило, съобщи в. “Експрес”.

Антон Божков и Ива станаха гаджета преди около година. След първоначалния етап със случайни срещи по заведенията и държане на ръцете, сега влюбените са минали на по-сериозна фаза. Ива често прескача до Лондон, където младият г-н Божков живее от години. Той завърши образованието си в британската столица и се връщаше в България само за през ваканциите и от време на време за уикендите. За Софиянска обаче разстоянието не се оказа проблем. С името си тя печели по точки за кандидат-снаха пред случайните манекенки, с които Божков-младши бе засичан. Отсъствието й от столичните заведения, в които тя бе виден гост преди година, направи впечатление и светските клюкари си зададоха въпроси къде ли е изчезнала Ива.

Преди дни Ива демонстрира чисто нов IPHONE пред приятелки в заведението South Park в Лозенец. Тя подробно обясни какви са екстрите на телефона и не спираше да бъбри пред дружките си за отличните му функции, докато пийваше кафе и студен чай.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !