Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мис България в Топ 10 на "Мис Свят"

отпечатай новината

10.09.2013 13:45 | Видян 1821 пъти | Гласували 1

Мис България в Топ 10 на

Нанси Карабойчева е седма във временното класиране след конкурса за плажна мода и спортното състезание на престижния "Мис Свят 2013".

Най-красивата българка за 2013 година безапелационно премина през първите два предварителни конкурса в програмата на "Мис Свят". За една седмица в Бали блондинката от село Юнаците успя да се нареди в Топ 30 на конкурса за плажна мода и в Топ 20 в спортната надпревара. Тези успехи на Нанси й дадоха достатъчно точки, за да се изкачи до седмо място във временното класиране, научи novinite.bg.

Всяка следваща натрупана точка от предстоящите миниконкурси ще доближи Мис България 2013 до влизане в почетните места на финала на "Мис Свят". След два дни ще се проведе задължителното представяне на национален танц. От спечелването на короната на 17 август до заминаването на Нанси за Индонезия на 2 септември красавицата се готви неуморно за танца си с хореографите на ансамбъл "Българе". Заедно направиха интересна интерпретация на Варненско хоро, която Нанси ще изтанцува пред журито на "Мис Свят" на 12 септември.

Високата оценка на международното жури идва, след като най-красивата българка застана монолитно на първото място и във вота на феновете във Facebook.

Снимка: novinite.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !