Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Иво Аръков забърса дъщерята на Стоичков

отпечатай новината

16.09.2013 18:00 | Видян 2604 пъти

Иво Аръков забърса дъщерята на Стоичков

Актьорът Иво Аръков, който нашумя като лошото момче в култовия тв сериал "Фамилията" и ролята си в "Кецове", заби дъщерята на Христо Стоичков. Мика и Иво загатнаха със снимки във Фейсбук за връзката си, но те бяха прекалено загадъчни и само подпалиха фитила на феновете им, пише Блиц.

Техни приятели обаче издадоха, че двамата споделят едно легло от около месец.Двамата се издадоха и със стихчета, които посветиха един на друг във Фейсбук. "Да тръгнеме! Аз трябва да говоря,защото става нещо страшно с мене. В една сладкарница със много хора да седнем, притиснали колене. И с треперещи лакти върху кръга на масата - с димящите кафета  - ще ти разкажа как Една излъга сърцето ми, че била Жулиета!", написа актьорът под фотос на който целува женска ръка.

Мика също като Иво Аръков очевидно се впечатлява от римите. Тя отвърна: "Ах, колко дълго, дълго сме живели на сцената в различните спектакли! Кога луминисцентните кристали заместиха мастилените факли? И ти - красив във техните сияния - дойде при мене като от безкрая... За щастие ли, или за страдание - не зная?".

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !