Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Новият български филм "Шестият ден" от 20 декември в кината

отпечатай новината

17.09.2013 12:30 | Видян 1716 пъти

Новият български филм

Лентата излиза на голям екран на 20 декември в кината в цялата страна. В главните роли ще видим Ивайло Драгиев („Тилт“, "Отплата"), Костадинка Аратлъкова, Анжела Недялкова("Аве", "Източни пиеси"),Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански ("Стъклен дом", "Още нещо за любовта"), Милена  Николова – Миленита ("Лора от сутрин до вечер","Под прикритие") и др.

Филмът разказва историята на Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно.

Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги. "Вярваме, че съвременните, достъпно разказани истории имат място в сърцата на българския зрител и че независими проекти като този тепърва ще го доказват." - споделя режисьорът на филма Владислав Радев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !