Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Емир от "Огледален свят" влиза в затвора

отпечатай новината

18.09.2013 13:30 | Видян 4732 пъти

Емир от

Звездата от сериала "Огледален свят" Чаатай Улусой влиза в затвора. Известният актьор, станал популярен с ролята си на Емир от "Огледален свят" е на път да излежи между 5 и 15 години, ако съдът го признае за виновен.

Улусой бе изправен пред съда по обвинение в употреба и разпространение на дрога. Заедно с още куп звезди актьорът бе арестуван през януари тази година. Звездата от "Огледален свят" бе задържан заедно с приятелите си видимо пиян и дрогиран, пише kliuki.net.

Пред медиите по-късно Улусой призна, че се е дрогирал и заяви, че има проблеми с наркотиците. Той дори сподели, че смята да се лекува от зависимостта си към тях и не смята да бяга от отговорност. 8 месеца по-късно срещу него и приятелите му е заведено дело, а прокурорът настоява за ефективна присъда.

След щателно разследване по случая от прокуратурата в Истанбул са завели обвинение срещу актьора и неговите приятели. Двама от тях са признали, че разпространяват дрога и ти очаква изключително сурово наказан. Що се отнася до екранния Емир, младата надежда на турското кино се надява на смекчена присъда. Най-вече поради факта, че веднага си е признал по време на първите разпити, а също така е помолил да получи и помощ за зависимостта си, пише електронното издание gecce.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !