Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Тачо на Жени нападнат в дискотека

отпечатай новината

23.09.2013 14:40 | Видян 1825 пъти | Гласували 1

Тачо на Жени нападнат в дискотека

Бизнесменът Стефан Манов - Тачо, съпруг на модната шефка Евгения Калканджиева е бил нападнат в столична дискотека. Това разкри преди дни новата му изгора манекенката Зорница Линдарева, пише Телеграф.

Нападението е станало преди около две седмици, малко преди Тачо да замине за Испания, където да преосмисли брака си с шефката на "Визаж". В разгара на купона върху Линдарева била обърната маса, а Стефан пък отнесъл няколко юмрука от "селски бекове". "Охраната нищо не видя, нищо не направи", оплака се пред Венета Райкова манекенката. Тя толкова много се засегнала, че отказала да си плати сметката, която по думите ѝ била стотина лева.

"Ние дойдохме с кола за 100 хиляди, мислите ли, че ще ни се свидят някакви си 100 лв. сметка. Не. Обидена съм, че това заведение не се грижи за клиентите си", обясни Линдарева, чието име се чу именно покрай любовния триъгълник. Манекенката дори заявила на управителката да ѝ се обади собственика на заведението - Петко Димитров, за да му обясни на него защо е отказала да плати сметката си.

Линдарева няколко пъти повтори, че Тачо уважава и обича съпругата и детето си и ако той поиска да спаси брака си тя ще се оттегли. По думите на Линдарева тя е завладяла сърцето на Тачо, тъй като му готви, глади му ризите и му пере чорапите всеки ден, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !