Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Половинката на Мира Радева я награби на вечеря

отпечатай новината

24.09.2013 10:50 | Видян 1603 пъти

Половинката на Мира Радева я награби на вечеря

Половинката на социоложката Мира Радева - Иво, я награби на интимна вечеря в Къщата на "ВИП брадър" по Нова тв. Вечерта беше специално замислена със задача номинираният за изгонване Иво да трогне Мира. Да ѝ каже, че я обича и да ѝ сготви вечеря. От силна любов той дори ѝ уши домакинска престилка с надпис "Мира, обичам те", запали свещи на тераската и сервира вечерята, пише Всеки ден.

Иво написа аа Мира и стихотворение: Любимя моя, гнездо си свихме, от чужда злоба се скрихме... Мое гълъбче любимо, нека нежност, много страст между нас да има".

И социоложката се разчувсва и занарежда: "Всички в къщата си мислят, че не ме обичаш, а ние толкова много се обичаме". "Хората нямат любов около себе си и спират да вярват, че съществува", разплака се дори трогнатата Мира. "Да, така си мислят, но не е така, заутешава я Иво. А накрая завърши със "Стига си циврила!". Мира пък поиска целувка в устата и я получи, макар и кратка и без много плам.

Коментаторите в стидиото обаче се усъмниха в романтиката. Продуцентът Магърдич Халваджиян призна, че не разбира жените, "които се радват на някакви мачовци, които постоянно ги гонят". Той я гони и й казва: Стига си ме преследвала, как й харесва това, възмути се Халваджиян на Иво и Мира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !