Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мира къса с Иво след края на "ВИП Брадър"

отпечатай новината

01.10.2013 10:00 | Видян 2800 пъти

Мира къса с Иво след края на

Социоложката Мира Радева вече не може да понася 14-години по-младия от нея Иво. Строителният предприемач, който влезе в къщата на "ВИП Брадър" само заради връзката си с нея, постоянно се гаври с Мира, и то пред очите на всички. Затова и тя е твърдо решена да го разкара от живота си, след като напуснат шоуто, научи "Всеки ден".

"Иво и Мира нямат никакви отношения, те дори не знаят за какво да си говорят", разкри порно звездата Еделвайс малко след като стана първата изгонена от предаването. Иво е и най-честата причина за сълзите на разведената социоложка. Той редовно й подвиква обидни неща, кара я да се чувства глупава и безполезна и дори открито й се подиграва, разкриват от екипа на предаването.

Мира дълго време го търпяла, защото се страхувала, че ще остане сама. Тя и без това трудно преживяла раздялата с бившия си съпруг Михаил Янов. Радева живеела с Иво, защото той всеки ден й внушавал, че не е достатъчно привлекателна, че е възрастна и едва ли ще може да докопа някой друг мъж. След като обаче неговата грубост лъсна в национален ефир, вече било истински позор за Мира да продължава да е с него.

"За нея е въпрос на чест да разкара Иво, вече стана за подбив пред всички, че продължава да го търпи", споделиха приятели на социоложката. Те са категорични, че Иво се държи дори по-лошо с нея в реалния живот, отколкото показват камерите. Той дори си позволявал да й удря "леки шамарчета", когато го подразни.

Иво бил много комплексиран, защото Мира е по-известна от него. Всички съквартиранти в къщата на "ВИП Брадър" съветвали Радева да го разкара веднага щом си тръгне от предаването и да започне нов живот. Няма нищо лошо да останеш сама, по-добре, отколкото да си с човек, който те обижда, съветвали я те.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !