Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Луиза Григорова в роля на Коканова

отпечатай новината

01.10.2013 11:00 | Видян 2073 пъти

Луиза Григорова в роля на Коканова

Звездата от „Стъклен дом" и „Дървото на живота" Луиза Григорова ще изиграе роля на великата Невена Коканова, начуи vsekiden.com. Актрисата ще се превъплъти в образа на Гина, героиня от разказ на Николай Хайтов. Преди години Коканова изиграва невероятно тази роля в голямото кино, и то в партньорство със също така великия актьор Васил Михайлов.

Този път разказът на Хайтов ще бъде пресъздаден на сцена, като вместо Васил Михайлов зрителите ще гледат секси мачото на съвременното кино и телевизия Иво Аръков. Това ще е и първият път, в който двамата ще си партнират. Досега те винаги са се разминавали в сериалите по телевизията, където участват. Аръков играе във „Фамилията", а Луиза - в „Дървото на живота". Сега на двамата ще се наложи да излъжат публиката, че са силно влюбени един в друг млади хора. Според запознати обаче това няма да им е трудно, защото Луиза и Иво се познавали още от НАТФИЗ. Въпреки че Луиза е била в друг клас по актьорско майсторство, Иво неведнъж й е правил намеци, че я харесва. Досега обаче не се е стигнало до нищо между тях заради плейбойската слава на Аръков.

На сцената ще ги събере режисьорът Мариус Куркински с постановка, която обединява три разказа на Хайтов. Иво влиза в кожата на горския надзирател Динко, който залавя нарушителка - младата Гина. Той решава да й състави акт. По време на диалога си разменят остри реплики. Динко разбира, че тя има незаконно родено дете, че страда в самотата си. В крайна сметка човещината и любовта надделяват пред дълга.

Освен „Лодка в реката" Мариус е включил в постановката още две миниатюри на Хайтов - „Кучета" и „Пътеки", в които ще видим сина на Катето Евро Александър Кадиев и Антоний Аргиров от „Стъклен дом".

Снимка: Владимир Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !