Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Съсипаха любимата актриса на Мариус

отпечатай новината

10.10.2013 09:45 | Видян 2813 пъти

Съсипаха любимата актриса на Мариус

Доскорошната муза на гениалния Мариус Куркински Александра Василева е бясна на режисьорите на „Четвърта власт". Александра, която доскоро игра във всички постановки на Мариус, вече не е канена от него заради ролите, които е получила в телевизията, пише vsekiden.com.

Докато в „Седем часа разлика" Александра бе супер хит в образа й на провокативната украинка, то ролята й на странна и нахална рускиня с бебе на ръце в „Четвърта власт" подразнила изключително много зрителите. Александра била накарана да говори твърде изкуствено и неразбираемо, налагало й се да театралничи и затова голяма част от тв феновете въобще не харесват представянето й.

Самият Мариус дори й се обадил по телефона и съвсем приятелски й споделил, че е много разочарован от играта й по телевизията. Куркински се отказал да я кани за следващ проект, защото по думите му, Александра станала твърде „употребена" като актриса.

Допреди телевизионните си участия русокосата актриса пожъна истински фурор на сцената. Мариус бе привлечен от това, че не е характерна актриса и в нея има нещо извън нормата, коментират негови колеги. Сега обаче това се променило и затова режисьорът актьор оттеглил доверието си от нея.

Приятелите на Александра са страшно изненадани от образа, който наблюдават в „Четвърта власт". Те се кълнат, че такова говорене въобще не й отивало и тя не използвала подобни изразни средства в живота. „В реалността тя е скромна, не се носи с такъв ярък грим, нито театралничи повече от допустимото", убедени са колегите на Александра. Тя вече била решила, че „Четвърта власт" ще е последният сериал, в който играе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !