Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мис Дупе мери сили в "Бикини фитнес"

отпечатай новината

11.10.2013 15:45 | Видян 2477 пъти

Мис Дупе мери сили в

Сексапилната хубавица още преди време сподели, че се готви за състезание в Мадрид в средата на този месец, като ще премери сили в категорията "Бикини фитнес". Вече е в трескава подготовка и очакваме скоро да има резултати.

"Това е нещо абсолютно ново за мен и всъщност ми е много трудно, тъй като трябва да съчетавам тренировките и режимите с танците. Тренирам много сериозно, старая се, когато нямам участия, да е по два пъти на ден - сутрин на гладно преди закуска и следобед-привечер с Митко. Диетата е доста строга", призна Биляна Йотовска пред камерата на BLife.

Спортуването за нея вече е начин на живот и постоянство. Занимавала се с това още преди да се запознае с любимия си Митко, който е професионален състезател и световен шампион. Когато обаче живееш със спортист, не е никак трудно да поддържаш подобен ритъм, твърди тя.

Отново за този месец е планирала да реализира и DVD с упражнения, с което се надява да бъде полезна за много момичета. В същото време и нещата с танците вървят чудесно и с партньорката й Невена непрекъснато реализират нови шоу програми.

"Пътуваме много в чужбина, предстои ни пътуване до Мароко, а това лято бяхме в Лондон, Сен Тропе, преди това в Дубай. Имаме много работа и това ме зарежда да правим нови и нови неща", издаде още половинката на Митко Димитров.

За грижите за дъщеричката й Никол пък помагат майка й и баба й. Освен това малката тръгнала на детска градина и ходи с огромно желание - нарича го детско училище. Всяка свободна минута обаче Биляна гледа да прекара с нея и Митко. Наскоро дори били тримата на море.

По въпроса за братче или сестриче на Никол Биляна казва, че точно сега не му е времето, макар че дъщеря й все по-често задава подобни въпроси. Засега двойката не прави планове, но със сигурност ще бъдат много щастливи, ако се случи.

"Не си правим планове, Никол не е планирана. Тя непрекъснато ме пита кога ще ми родиш сестриче, братче. Разбира се, че аз искам да имам още едно-две деца, но може би не точно сега - след година-две", издаде още Биляна.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !