Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Вотът в Х Фактор - нагласен?

отпечатай новината

21.10.2013 13:40 | Видян 1841 пъти

Вотът в Х Фактор - нагласен?

Музикалното шоу „Х Фактор" се срина напълно откъм зрителски рейтинг, след като журито на предаването изненадващо реши да изгони рускинята Виктория Куприна, която бе една от малкото можещи да пеят участници в „X Фактор". След като тя се изправи на елиминация заедно с един от своите конкуренти Пламен, съдиите, с изключение на Любо, решиха именно Виктория да си тръгне, пише vsekiden.com.

Това тяхно решение предизвика вълна от възмущение сред зрителите на предаването, защото Виктория, заедно с другата рускиня Людмила, са единствените, които наистина могат да пеят. Затова и се засили подозрението, че вотът е нагласен и че журито тика към финал тези участници, които самите те са си решили. „Явно Санчето си е наумила кой иска в нейната фирма и иска да разкара тези, които не са й интересни и тези, с които няма желание да спи", се пише в коментарите по форумите.

Виктория бе шокирана, след като чу присъдата на журито. Нейният любим Георги едва не се разплака, когато видя резултатите от вота. Той бе толкова шокиран, че когато бе поканен да излезе на сцената, не успя да пророни и една дума. Двамата се омъжиха точно по време на прослушванията в Х Фактор.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !