Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мис Силикон празнува 5-ти рожден ден

отпечатай новината

23.10.2013 17:10 | Видян 4119 пъти

Мис Силикон празнува 5-ти рожден ден

За първи път конкурса Мис Силикон се провежда преди пет години в софийския клуб „Ескейп“. От 2010 година събитието се премести край морето в Слънчев бряг, където се вихри надпреварата за титлата. За първи път рождения ден на Мис Силикон ще се празнува в клуб „Маскара“ на 6 ноември от 21,30ч., където ще се състои и премиерата на новото танцувално шоу Amazing Beauty Show. Любопитното е, че в него ще танцуват носителки на титлата Мис Силикон.

Тунингованите мацки, сред които ще бъдат Джулиана Гани - Мис Силикон 2013 и близката приятелка на Азис - еротичната моделка Галя Димитрова, ще пресъздадат на сцената пет сюжета, които ще бъдат вплетени в новия спектакъл. Транссексуалната Джулиана Джейма се очаква отново да обере овациите на присъстващите с танците си на пилон. На сцената ще има и истински жонгльор, който ще участва в шоуто заедно с еротичните танцьорки. Те ще ни пренесат в света на Бурлеската, ще влязат в ролята на паднали ангели и ще ни заведат на карнавал в Рио.

Специално за премиерата на Amazing  Beauty  Show се подготвят специални костюми по идея на стилисти от FTV, а енергийната напитка на световния фешън канал е основен партньор на светското събитие. То ще бъде заснето от екип на известната медия, за да се види, че и България е истинска парти дестинация, а столицата ни предлага невероятни  клубни преживявания.

На рожденият ден няма да мине и без торта и специални изненади, а сред публиката ще има много популярни личности от шоубизнеса, спорта, телевизията и бизнес средите. „Хубавото е, че от две години решихме да залагаме на някаква определена социална кауза по време на организацията на конкурса. След „Не на фалшивият силикон!“ и „Равни права за всички! ", имаме идеи за още кампании, които да събудят обществото ни и да го накарат да се чувства съпричастно по злободневните теми от ежедневието“, споделя Мариана Маринова, която е лицензиант на Мис Силикон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !