Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Валери съди Венета

отпечатай новината

24.10.2013 12:15 | Видян 2530 пъти

Валери съди Венета

Най-накрая се намери кой да затвори устата на нахалната Венета Райкова, която, откакто на гърба на предаването си има смазваща конкуренция след старта на хитовия телевизионен таблоид „Поверително" с Николета Лозанова, загуби съня си и в безсилието си прави гаф след гаф. В злобата си перхидролената журналистка разпространи ЕГН на Валери Божинов, а на футболиста чашата на търпението му преля и реши да й заведе дело, научи Всеки ден.

Преди няколко дни Венета глуповато се изфука, че ще излъчи интервю с никому неизвестната Моника Валериева, която откакто Божинов се раздели с Николета, тръби навсякъде, че е имала интимна авантюра с него, само и само да се докопа до медийно присъствие. Примитивна в изобра си на гости, Райкова веднага налазила Моника и сътворила разговор с нея.

Бесен от лъжите на въпросната самозванка, Божинов изпрати до продуцентите на Венета нотариално заверено писмо, в което ги предупреди, че изрично забранява името му да бъде споменавано в предаването в този контекст. „Опитват се да ми запушат устата", кресна веднага Райкова и в желанието си да се изрекламира при така стеклите се обстоятелства, създаде чутовен гаф.

Макар да е завършила право в Софийския университет, Венета не познава и на йота законите, защото публикува в социалната мрежа „Фейсбук" писмото на Божинов, барабар с цялото му ЕГН, което е абсолютно забранено. Пишман юристката дори не се усети, че това е закононарушение и остави личните данни на футболиста да се разнасят навсякъде в интернет. Часове по-късно, очевидно посъветвана от истински адвокати, тя замаза цифрите, ала късно. Валери вече се бе свързал с кантората, която го обслужва, а юристите немедленно са предприели действия, за да започнат дело срещу Венета.

„Моите адвокатите вече са сезирали компетентните органи. Никой няма право да злоупотребява умишлено с личните ми данни, да ги разпространява публично и да ги използва по начина, по който цяла България видя. Още по-малко, ако този човек е юрист по образование и парадира с познанията си по българското законодателство", заяви Божинов пред „Всеки ден".

Венета засега мълчи след грандиозния си гаф, но от екипа й издават, че все още не се е отказала от излъчването на интервюто с Моника. Заради липсата на теми в предаването й за Райкова е пагубно да остане без този разговор, тъй като няма с какво да запълни ефира си. Юристи обаче са категорични, че този път нахалството й ще бъде наказано със солена глоба.

Междувременно и други известни личности се обединиха срещу Венета, защото самите те знаят как водещата ги умолява да правят фалшиви сензации. Не са един или два случаите, в които Венета уговаря знаменитости да играят постановки, за да й вдигат рейтинга с лъжливи самопризнания. През годините Райкова негласно затвърди практиката да разчита само на „измислени сюжети". Тя манипулира думите на гостите си при монатжа и не е коректна с тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !