Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Азис: Никой не ме разпознава по улиците

отпечатай новината

24.10.2013 12:30 | Видян 2555 пъти

Азис: Никой не ме разпознава по улиците

Един от най-провокативните български изпълнители предизвиква с нов и невиждан досега имидж. От корицата на новия OK! Азис изненадва с изцяло женски перфектен образ, с който се доближава поразително много до визията на Николета Лозанова. „Просто исках да видя как изглеждам като натурална жена. Никой не ме разпознава и много ме е яд”, споделя Васко за първите реакции от превъплъщението му.

Очарователното чисто дамско излъчване на Васко е дело на гримьора Кирил Чалъков, който го е и насърчил за тази изява в ОК! В целия свят витае схващането, че транссексуалните и травеститите не са нищо особено без грим, а тази сесия доказва точно обратното. И затова съм естествен – „само с основа и с изкуствени мигли. Нищо повече”, разяснява Азис за снимките и корицата на ОК!.

За него това е сценичен образ, който е свързан изцяло с работата му. Нещо повече –  собствената му шестгодишна дъщеря обожава артистичното амплоа на ексцентричния си татко и го приема за нещо напълно естествено. „Не се е налагало да й обясняваме абсолютно нищо, защото тя си растеше с тази истина.”, споделя попфолк изпълнителя, който за момента се е оттеглил от сцената и се е отдал на вълнуващи пътувания по света.

Играта „мъж-жена” на Азис преминава едновременно в двете крайности – от актуалната си фотосесия с изцяло женски имидж за ОК!, до голи снимки на о-в Миконос за гръцко списание. Васил признава, че е влюбен в южния остров, защото „всички са много приятелски настроени и там има само милиардери и гейове”. От Миконос, новата страст на Азис, е вдъхновен и ежедневният му стайлинг напоследък. „В момента съм си аз, по-натурален и от снимките в OK!. Ходя с брада, обожавам мъже с бради”, разяснява истинският Васко.

Наред с откровенията на Азис за секса, голите снимки и провокацията като формула на успеха, новият ОК!, поднася на читателите и истински мускули в светлините на прожекторите. Специалната тема на броя са модните икони,представя новите фешън диктаторки, класация най-разтърсващи скандали в световната модната индустрия и българските успехи в нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !