Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Миленита представя в Люксембург "Лора от сутрин до вечер"

отпечатай новината

24.10.2013 16:00 | Видян 1632 пъти

Миленита представя в Люксембург

Очарователната певица Миленита ще участва заедно с лайв бандата си Funky Miracle в шестото издание на ежегодния фестивал за централно и източноевропейско кино CinEast в Люксембург. Гостуването се осъществява със съдействието на клуб за българска култура „Гайда" и polska.lu.

На 26 октомври Миленита ще представи филма с нейно участие в главната роля „Лора от сутрин до вечер" на режисьора Димитър Коцев - Шошо. Лентата е селектирана за участие в програмата на CinEast заедно с още близо 50 заглавия и 50 късометражни творби от 15 страни. Това ще бъде втора прожекция на „Лора от сутрин до вечер" в рамките на фестивала.

Миленита ще закрие официално фестивалната програма на CinEast с концерт, стартиращ веднага след прожекцията.

Огромната й харизма и енергия на сцената както винаги ще допълват седемте момчета от Funky Miracle. Именно с тях певицата реализира серия от супер успешни участия през тази година - както по клубовете из цяла България, така и на големи музикални събития като Spirit of Burgas и концерта на Manu Chao.

Паралелно с интензивните си музикални участия и записи на нови парчета, Миленита е ангажирана и със снимките на епизодите от четвъртия сезон на хитовия сериал „Под прикритие", а съвсем скоро можем да я видим и във филма на режисьора Владислав Радев „Шестият ден" с премиерна дата 15 ноември.

Снимка: PR

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !