Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Анелия и Емилия забравиха враждата, правят дует

отпечатай новината

28.10.2013 10:45 | Видян 3501 пъти

Анелия и Емилия забравиха враждата, правят дует

Около имената на поп фолк певиците Емилия и Анелия винаги се е шумяло не само заради песните им. В основата на повечето от слуховете за тях стои небезизвестният Коко Динев, за чието сърце се предполагаше, че двете са в лют спор.

Е, оказва се, че нещата не стоят точно така. Защото певиците не само, че не са скарани, ами бяха забелязани да купонясват заедно в клуб Плаза. Пайнерките удряха кючеци цяла нощ и никак не изглеждаха да са „на нож“. Според мълвата пък и двете са се отказали от борбата си за сърцето на Коко Динев. Още в миналия брой ви разказахме, че Емилия се оглежда за нов мъж.

Супер 19` пък научи ексклузивната вест, че двете пайнерки вече подготвят обща песен. Лично в кабинета си ги извикал гуруто на чалгата инж.Димитров и наредил, че веднага трябва да се възползват от плъзналия пиар по повод сдобряването им. За целта Митко Пайнера им предложил песен на хитов композитор и дори обещал бюджет за скъп видео клип. „За слава и пари са готови на всичко, бързо забравиха враждите си и това, че се плюваха всекидневно“, коментират злобно треторазредни певачки от димитровградската империя.

Според друга мълва, пръст в сдобряването между двете певачки има майката на Коко, която всички галено наричат Беба. Непрекъснатите скандали между двете наистина дотегнаха на всички. Вечните разправии, подливане на вода и изявления по медиите натежаха твърде много и това провокирало майката на бизнесмена да се намеси, за да сложи край на нелепата битка между двете изпълнителки.

Както отдавна се знае, Анелия запази отлични отношения с бившата свекърва години, след раздялата с Коко Динев. През миналото лято лично тя финансира юбилейния концерт на певицата, като ? даде безлихвен и безсрочен заем от 30 000 лева, тъй като събитието беше пред провал поради липса на средства.

От друга страна, Емилия не можела да преглътне с това отношение и неведнъж е споделяла, че понякога се чувства като нежелана гостенка в собствения си дом. Запознати със семейните интриги са категорични, че именно поради тази причина е била толкова агресивна към Анелия и често я нападаше по медиите.

Неведнъж Емилия е заявявала пред обществото, че Анелия е готова да размаже всеки по пътя си, ако този всеки ? пречи да осъществи своите коварни планове. Иска ли нещо – взема го на всяка цена, както в личен план, така и в кариерата. Поради тази своя особеност, тя била склонна да върши само злини, особено за сметка на своята съпреница.

Но всичко това вече е в миналото, защото след намесата на майката на Коко Динев, офанзивните действия приключиха окончателно и борбата между Анелия и Емилия премина във фаза на студена война, а в момента двете пък се пишат за приятелки.

Анелия продължава да жъне успехи в жанра, въпреки все по-засилващата се конкуренция. Тя обаче е вярва, че може и още и се е устремила натам. Фолк дивата е категорична, че целият й живот е музика. Неотдавна красавицата отрече слуха, че има връзка с митничар.

„Няма митничар. Естествено, че имам човек до себе си. Не обичам обаче да коментирам личния си живот. Чувствам се много щастлива. Щастлива съм за всички неща, които са ми се случили“, добави тя.
По отношение на кариерата й за Анелия е важно хората да слушат песните, които прави. Наградите са просто признание за добре свършена работа през годината, но никога не се е стремяла към тях. За нея е важно да остане във времето, колкото и тривиално да звучи.

Емилия пък работи по няколко нови проекта.“Сега направихме един дует с БГ изпълнител. Няма да казвам кой е, защото искаме да снимаме клипа, да направим всичко и оттам нататък вече да вдигнем завесата“, съобщи тя в тв интервю.
Освен дует с БГ певец, Емилия ще запише и съвместно парче с руски изпълнител. За предстоящия проект тя разказа, че все още е само идея.

„Имам една покана от руски певец да направим дует. Не знам какво ще стане, той живее във Виена, но е руснак. Имаме среща сега тук в София, свързват ни наши общи приятели. Пратил ми е няколко песни, но не ми е останало време да ги чуя. Той е млад човек със свежи идеи и аз съм отворена към такива неща. Ще се получи нещо интересно“, разкри намеренията си изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !