Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Китаеца: В бедна държава няма смисъл да си популярен

отпечатай новината

29.10.2013 11:30 | Видян 1804 пъти

Китаеца: В бедна държава няма смисъл да си популярен

Популярната двойка - Китаеца и Виолета, която преди време се захвана с продуциране на попфолк, сега успешно менажира спортен клуб. Двамата са се концентрирали върху новото си занимание и смятат да се опитат да живеят по-нормален живот, пише blife.bg.

Малко ни поомръзна това, което се случи в началото с нас. Предпочитаме да работим, вместо да даваме интервюта", обясни Ники Китаеца пред "Жените говорят" по TV7.

Иначе той и някогашната попфолк певица Виолета живеят много добре.

Според него сегашните им занимания имат повече успех от опита им в музикалния бранш. Причината е в това, че българинът започна да спортува доста, защото започнал да напълнява.

"Продуцентство в попфолка много трудно може да се прави. Ние се захванахме с тази не лека задача като мислехме, че ще можем да се справим, но решихме да се откажем в момент, в който самият попфолк изпадна в някаква дупка и хората започнаха да слушат друго. Един от факторите е пренаселването в този бранш. Доста изпълнители се събраха, доста еднотипни, песни се пускаха почти всеки ден.

Много са малко звездите.

Ако има звезди, те са една или две, които да се доближават до световните - да могат да си позволят техните дрехи, техния начин на живот, да си позволят да не ходят по предавания ежедневно и да се държат като звезди", коментира още бившият на Азис.

Всичко това е и в основата неговата половинка Виолета да сложи край на музикалната си кариера. Тя вече напълно се е отказала от пеенето и няма намерение да се завръща на сцената.


"Разочаровани сме от това, че живеем в една страна, в която хората все още не могат да разбера, че това, че си популярен, не означава, че си нещо повече или че си милионер. Ти си просто част от това общество.

В малка и бедна държава няма смисъл да си популярен"

допълни той.

Двойката мислела да се преместят да живеят в чужбина, където всичко е по-лесно. По тази причина Ники завършил курс за тренировки и хранене в Германия, но точно преди да заминат излязла възможността да менажират спортния комплекс.

"Решихме да пробваме за последно в нашата държава

да се занимаваме с нещо, което ни харесва и да успеем. Мислим да опитаме да останем тук и да живеем малко по-нормален живот", закани се Китаеца.

Снимка:blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !