Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Маги Желязкова: Аз съм майка и домакиня

отпечатай новината

29.10.2013 15:20 | Видян 4741 пъти

Маги Желязкова: Аз съм майка и домакиня

„Не само Мисис България, а всяка една жена трябва да бъде борбена, която има цели, амбиции, която не се предава, не изпада в депресии, която обича, която има качества, които да я издигат като личност“, сподели Маги пред BLife.

Красавицата разказа, че в момента най-новото около нея е проектът „Марс и Венера“, на който водещ е фолк звездата Камелия. „Взимам участие от известно време в проекта на Камелия. Имам страхотна изненада, но не мога нищо да кажа, защото е продуцентска тайна“, загатна хубавицата.

Носителката на титлата „Мисис България 2003“ призна, че Камелия е истински професионалист, с който се работи прекрасно. „Тя е уникална. Възхищавам и се, защото води без сценарий и комуникира в студиото с толкова много хора. Просто воденето й се отдава“, категорична е миската.

Маги заяви пред камерата на BLife, че нещата в личен план са повече от прекрасни. „В личен план всичко е ОК. Синът ми е на 12 години. Голямо момче вече, има различни интереси. Имам си голям мъж в семейството“, смее се тя. Маги Желязкова коментира и дългогодишното си приятелство с Азис.

„Ние сме в страхотни отношения. Дори и да не се виждаме често, защото той е адски ангажиран, а пък и аз имам семейство и лични неща, които имам да правя. Ежедневието ми е по-различно от неговото. Все пак съм майка и домакиня, а той истинска звезда“, сподели пред камерата на BLife

Маги призна, че не знае на кого е посветена песента  на Азис „Ти ме размаза“, в която и тя взима участие. „Не знам. Честно. Иначе щях да го изпортя“, заяви дружката на фолк звездата. Тя добави, че обикновено нищо не може да размаже певеца, защото е „човек, който не се предава“. Може би текстът е провокация, за да звучи хитово“, разсъждава Маги. 

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !