Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Семейството на Валери в шок заради "побоя "

отпечатай новината

30.10.2013 12:00 | Видян 2245 пъти

Семейството на Валери в шок заради

Слуховете, че Валери Божинов е жестоко бит в Пловдив, се оказаха врели-некипели. Тъй като футболистът не бе открит за коментар, BLife ексклузивно се свърза с неговия втори баща – Сашо Ангелов, който беше в шок от измислиците в медиите.

„Това са пълни глупости. Сега говорих с Валери, защото се притесних. Каза ми да се успокоя и че това са поредните глупости на журналистите. Попитах и майка му, защото се усъмних да не ме лъже и да прикрива нещо, но и тя потвърди, че изписаното е стопроцентова лъжа“, обясни бащата на Божинов.

„Каза ми, че ще ги съди. Мисля си, че нищо няма да направи. Това за мен е нормално, да се пишат такива непроверени неща“, каза още Сашо Ангелов. Пред BLife той заяви, че в петък срещу събота, когато уж е бил пребит Божинов, майка му е била с него.

„Тя беше при него. Заедно бяха вечерта заедно с малката“, обясни ексклузивно баща му. По-рано и от полицията отрекоха за инцидент около Валери Божинов.  „Няма никакъв сигнал за побой или друг инцидент около Валери Божинов, отсякоха от ОД на МВР в Пловдив пред BNews.bg. „Публикациите, изнесени в медиите, не отговарят на истината“, обясниха още оттам.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !