Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Тайните на Хелън Мирън

отпечатай новината

02.09.2008 09:24 | Видян 2068 пъти

Тайните на Хелън Мирън

Хелън Мирън разкри, че до началото на 80-те години е вземала кокаин, съобщи британският печат, като цитира интервю на актрисата за октомврийския брой на мъжкото списание GQ.

63-годишната звезда, която миналата година спечели "Оскар" за ролята си във филма "Кралицата", разказа, че е имала навик да шмърка по малко кокаин на партита, когато е била над двайсетте.

Тя рязко е скъсала с навика обаче, когато прочела, че нацистът Клаус Барби, наричан Касапина от Лион, който се криел в Южна Америка в началото на 80-те, живее от доходите си като кокаинов барон.

"От деня, в който научих това, спрях кокаина" - спомня си Мирън. Тя признава също, че е имала един-единствен ранен и неприятен опит с ЛСД, както и с канабис и затова рано приключила с всички наркотици.

В интервюто Хелън Мирън се е оплакала, че на жени с природно голям бюст и руса коса, не е "позволено да са интелигентни".

"Ако си интелигентна, хората се обиждат и се отнасят с теб снизходително и обидно, от професионална гледна точка".


В. "Дейли телеграф" пише, че веднъж на актрисата се е наложило да боядиса косата си тъмна и тогава отношението на околните към нея напълно се променило.

Г-жа Мирън споделя, че играта й в "Кралицата" и срещата й с Елизабет Втора я е превърнала от противница на монархията в нейна поддръжница.

"Чудо е как кралица Елизабет II не се е побъркала. Тя е забележителен човек. Постигнала е удивителни неща в живот, който нито сама е избрала, нито специално е искала.

Никога не е напълнявала, не е станала анорексичка, не се е побъркала" - казва Мирън.

Звездата сподели също, че когато се е преместила в Лондон като тийнейджърка и по-късно като 20-30-годишна жена, й се е случвало няколко пъти да бъде изнасилена по време на любовни срещи, защото е била млада и наивна.

В. "Индипендънт" споменава, че актрисата е разгневила женски организации и активисти, борещи се срещу изнасилванията по време на любовни срещи, с думите си, че жертвите на подобни случки не трябва да се оплакват в съда и да изкарват мъжете серийни изнасилвачи.

Според Мирън нещата в любовта трябва да се решават между самите хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Хелън Мирън по бански

Няма коментари към тази новина !