Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Внучката на Кралица Елизабет Втора и Евгени Минчев събират пари за британския легион

отпечатай новината

12.11.2013 10:40 | Видян 2724 пъти

Внучката на Кралица Елизабет Втора и Евгени Минчев събират пари за британския легион

Внучката на Кралица Елизабет Втора и дъщеря на принц Ендрю и Сара Фергюсън принцеса Беатрис бе почетен гост на Poppy ball в Лондон. България беше представена от лорд Евгени Минчев, който от своя страна бе представен на Нейно Кралско Височество и размени няколко думи с младата аристократка.Poppy ball е един от най-престижните балове във Великобритания, на който се отдава почит на ветераните от двете войни и се събират средства за подпомагането на British Legion, пише Блиц.

По време на този бал бяха събрани над 50 000 паунда. В рамките на своя престой в Лондон, Евгени Минчев бе гост на частно парти в английския парламент House of Lords, дадено за 25 души от лорд Астор ъф Хивър, един от най-влиятелните в политиката на Великобритания.

Лорд Минчев бе и на специална вечеря с внучката на последния крал на Югославия Нейно Кралско Височество принцеса Катарина , която ще бъде специален гост на конкурса Бизнесдама на годината. Българският пиар и благотворител бе единственият поканен българин на споменатите събития.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !