Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Музика и мода на столично кръстовище

отпечатай новината

19.11.2013 13:30 | Видян 1495 пъти

Музика и мода на столично кръстовище

Музика и мода се преплетоха на кръстовището на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий” в София.

"BLUE CARPET FLASH MOB" e първото от поредица арт събития, които целят да разнообразят случващото се по софийските улици. В социалния експеримент се включиха модела и футболна съпруга Цветомира Тодорова, екзотичната актриса Бистра Окереке и поп певицата Donna, която стана популярна като финалист в музикален реалити формат.

Наскоро младата изпълнителка покори „върха на София” с уникален перформанс Donna & Friends: Rooftop LIVE на покрива на столичен хотел с участието на Ангел & Моисей и Васко Иванов – Dexter. Donna вече има два клипа зад гърба си в колаборация с DJ Diass, като видеото „Fade Away”, продуцирано от Флаш Медиа дори проби с ротации в Латинска Америка и Азия. Donna избра пътя на соловата кариера и хип-хопа като ново амплоа и вече е готова със съвместно парче с тандема Pavell & Venci Venc’ със заглавие „Ще живееме.

Проектът ще излезе като аудио и видео до края на ноември и е ко-продукция на Флаш Медиа и Вирджиния Рекърдс. BLUE CARPET FLASH MOB беше опит за 10 минути градската среда да се трансформира в сцена на авангардното изкуство, създавано от млади, но успели артисти. В креативния екип на проекта бяха замесени коафьора и гримьор Марио Костовски, дизанайнерката на бижута Сара Желева, фотографа и креативен моден директор Алекс Манчев и продуцента Атанас Лозанов Nasix.

Краен продукт от събитието ще са два коренно различни фешън филма на режисьорите Владимир Бакалов и Алекс Марков. По време на BLUE CARPET FLASH MOB Donna импровизира върху синия килим като за минути сътвори канто и текст, може би за предстоящ музикален проект. Флаш Медиа е общество на артисти и млади хора на изкуството, ето защо в началото на декември Софийското метро ще стане сцена за акустичен музикален перформанс „ПРАВИ К’ВОТО ИСКАШ” и „забавление чрез движение”.

Източник: blife.bg

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !