Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Азис изхвърли клип на Люси

отпечатай новината

20.11.2013 17:30 | Видян 2279 пъти

Азис изхвърли клип на Люси

Видеоклипът към новия сингъл на Азис ще се забави във времето, обяви изпълнителят. Причината е, че лентата ще бъде заснета отново. "Вече трябваше вече видеото да е налице, да е готово и да го представя. За съжаление не го харесах и просто изхвърлих целия материал в кошчето".

Видеото към "Като тебе втори няма" бе снимано в началото на ноември с екипа на режисьора Людмил Иларионов - Люси. Новата песен на Азис е в тандем с Ванко 1 и наскоро бе представена в аудио вариант. Парчето е по музика и текст на самия изпълнител, а аранжиментът е дело на Ангел Ефтимов.

"Отново засягам темата за това от какво се вълнува българинът - модата, начина на излизане, поведение, как се влиза в клуб, какво усещаш, когато си с даден човек, много смесени неща. Парчето се казва "Като тебе втори няма". Имаше друго име, което ми забраниха да го сложа, защото съм нямал право - Филип Плейн. Това е един дизайнер, който в момента страшно много набира скорост и всеки втори иска да бъде облечен в него и е, сега дали е истинско или не, това е друг вариант. Понеже знам, че го вълнува тази марка, реших да я сложа в името на това парче" - обясни Краля на фолка, пише signal.bg.

Азис споделя, че дължи успеха си както на вокалните качества, които притежава, така и на смелостта се да бъде различен и да експериментира. "Аз съм човек, който обича да показва много неща и неща, които другите не показват" - заяви той и подчерта, че не се ограничава и не си слага забрани, както повечето други изпълнители.

"Комплекси, страхове, обремененост... те генетично си го носят - артистите, които не искат да покажат друго лице. Те искат да са нон стоп със сакото и ризата, в което няма нищо лошо, ако си водещ. Но ако искаш хората да те последват, няма как да стане само със сакото и вратовръзката. Разбира се, задължително трябва да има и глас, не може без глас" - анализира Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !