Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Коцето-Калки мечтаел да стане космонавт

отпечатай новината

26.11.2013 11:45 | Видян 1336 пъти

Коцето-Калки мечтаел да стане космонавт

Като дете Коцето- Калки мечтаел да стане космонавт. "Станах певец, лекар и какво ли още не. Такава беше мечтата ми, защото баща ми беше пилот на Юри Гагарин", призна той в "Усещане за жена" по TV7.Веднага след раждането той бил изпратен в Египет. Там го гледали баба му и дядо му, които били на работа в посолството. Явно от там гласовитият певец е прихванал окултното и източните философии, пише Блиц.

"Всичко е обяснимо, ако човек направи връзката между древните учения и сегашните. Само с мисълта можем да сътворим нещо във Вселената, но най-важното, което трябва да сътворяваме е любовта", съветва певецът-стоматолог.

Отдаден на религията понякога Коцето забравял, че в реалния живот дебнат и опасности. Така на една Коледа запалил свещичка в стоматологичния си кабинет и после тръгнал към църквата. Докато вървяла службата телефонът му звънял, но той не вдигнал защото е в Божи храм. През това време свещичката изгоряла подпалила пластмаса и пламъците лумнали. Всъщност звънели му, за да отключи решетката на вратата.

Но след като не се обадил, огнеборците гасили с вода през металната решетка. Излели толкова много вода, че дори наводнили болницата, в която е кабинета на Калки. За да замаже щетите стоматологът си направил стените в различни цветове, а по тях нарисувал облачета. Иначе заради него месеци наред в болницата миришело на стопена пластмаса.

Снимкa: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !