Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Недялко: Лео ще победи

отпечатай новината

02.12.2013 13:45 | Видян 3280 пъти

Недялко: Лео ще победи

Недялко Лазаров бе първият, който напусна Къщата на  Биг Брадър ол старс. Той си тръгна поставил на главата си корона, която съквартирантите му подариха. Съквартирантът просрочи дадената му от Биг Брадър минута за сбогуване, защото искаше да дръпне прощална реч, преди да тръгне. „За разлика от всички хора тук, аз не искам да си тръгвам“, изплака той. Помоли съквартирантите за прошка и им каза, че ги обича. Призна им обаче, че не им е дал цялата си любов, защото навън го чакали хората, които наистина го обичат. Ямболията се обърна съм всички българи и към всички емигранти и накара съкартирантите да се поклонят пред негово величество зрителя. „Носете доброто във вас“, призова още Недялко. През цялото време той плачеше, че не иска да си ходи, но се наложи все пак да напусне Къщата. След това помоли Ники Кънчев да говори с Биг Брадър да го върне в шоуто. Според него е излязъл, защото никой не обича силните играчи като него и гледа да ги изгони.

Защо реши да участваш в Биг Брадър ол старс 2013?
Нямаше как да изпусна този шанс и оценката за личността ми. За мен Биг Брадър бе като храм, място, на което да се изявя, да покажа моя талант, даден от Бога, а той е да говоря. Обичам да говоря.  Аз бях усмивката на къщата.. Не разбирам как може някой да се радва, че си тръгва. Това за мен значи, че няма сърце на победител.

Как се чувстваш вече извън Къщата?
По-спокоен, но не по-малко развълнуван. Още не е отекнал и процент от желанието ми да бъда там, защото знам, че мястото ми е да бъда винаги пред камерите. Готов бях да вляза отново, но не на всяка цена. Цената при мен не съществува, при мен на първо място са морала, семейството, както и личното достойнство. Тези лични качества ме показаха като абсолютен положителен герой. Такова е мнението и на всички големи професионалисти, които казаха добри думи за мен. И няма смисъл да вляза с някаква отчайваща мисия, защото не съм се вписвал в двата лагера. За първи път извън Къщата излиза човек, който с амбицията си да излезе последен, излиза от този храм на телевизията с очи към него. А три дни по-късно става ясно, че всички съквартиранти плачат за участник като мен. Продължават да размятат блузата ми, на която пишеше моето име. Има хора, които ме харесват, но има и такива, които не ме харесват. За мен обаче барометър са големите хора, които ме подкрепиха и продължават да изказават ласкателства по мой адрес в медиите. Гордея се, че зрителите видяха един чист и добър човек, какъвто съм аз. Недялко няма място в една концепция, която е предназначена само за лоши хора.

Не ти ли предложиха отново да влезеш в Къщата?
Имах много такива индикации. Биг Брадър единствено на мен не каза думата „завинаги“, когато напусках Къщата. Но истината е, че аз изпратих до продуцентите писмо, в което им дадох моето съгласие, че съм готов отново да вляза в риалитито. Не съм поставял никакви други условия, освен това да нямам слушалка, да не ми се диктува и да не готвят някаква черна мисия, от която само ще бъдат извлечени някакви интриги. Тази декларация я предоставих, за да знаят, че искам да вляза и мога да вляза, без да правя пазарлъци за себе си. Нямам претенции за пари и хонорари. От тук насетне, когато те измислят концепция, аз съм готов. Продуцентите имат последната дума.

Кой ще спечели според теб формата?
По всякакъв начин Лео показва, че е солташак на правилните хора за голямата победа. Всеки жест, всяка индикация, всяко негово обръщение към мене вътре, ме наведоха на мисълта, че той ще спечели Биг Брадър ол старс.

Останалите съквартиранти как се държат?
Хората, които заслужават внимание  и са фаворити според мен са Райна и Маги Желязкова. Умерени са, добри съветнички, домакини, предпазливи са. И това ги прави добри играчи. Всички други в Къщата са амбалаж. Те дори нямат достатъчно думи в словореда си, дори да се скарат. Пенка 24 часа говори цинизми. Джийсън има очи да види и хубавото, според мен той ще се промени вътре в шоуто. Двете Златки само мълчат и се гримират по цял ден. Правят се на такива, каквито не са. Черната Златка уж била перфектна домакиня. И в същото време освен да готви, тя нищо друго не прави. Отказва дори да вдигне от масата вилицата, с която е яла. Златките са най-мразени, защото, както казва Денди, умствените им възможности се измерват със слой върху слой пудра и гримове. А аз макар че говоря много и често оставам неразбран, съм с добро сърце и съквартирантите ме обичаха.

Ще запишеш ли с Райна песен, след като излезеш?
Тя иска много да направим песен. В Къщата имахме с нея 90-минутна репетиция. Дори Русата Златка дойде и искаше да ме „открадне“ от Райна, но тя не ме пусна.  И други съквартиранти веднага чуха, че ние репетираме песента Македонско девойче в оригинален вариант и веднага довтасаха. Можем да го запишем след време. Райна ми каза, че това не е лесна песен, но аз се справям страхотно. После с нея изпълнихме и дуета й с Коцето Ти си всичко за мен. Според нея аз много се вживявам и ставам за сцена. За съжаление това не го излъчиха продуценнтите.

Голям ли беше хонорарът ти от участието в Биг Брадър?
Той е толкова минимален, че ще ми стигне за няколко дни престой в София. Някои от съквартирантите, чувам, са взели големи хонорари, но аз не съм сред тях.

Какъв е твоят бизнес?
Абсолютно разнороден бизнес в сферата на услугите най-вече. Преди време имах и  охранителна фирма. Със съпругата ми държим фризьорски салон, предлагаме професионален грим. Имаме и невероятно бутиково заведение в центъра на Ямбол, което се казва Суета. В телевизионното си студио пък правя единственото публицистично предаване, в което част от въпросите задава публиката, директно и на живо, в студиото и по телефона. Нямаме аналог в България. Нямам нереализиран бизнес. За последните 7 години за мен са работили 1500 души, всичките ми документи са изрядни. Бизнесът не е производство, бизнесът е хора. Има ли хора, има консуматор. В Ямбол обезлюдяването е най-големият бич. В този смисъл да правиш бизнес в обезлюдяващ град и да е печеливш, какъвто е моят, ме кара да се чувствам удовлетворен. Това е подвиг. Това е провинция, а на двумилионната София.

В твоето предаване кого би искал да поканиш за гост?
От много време насам искам да поканя Бойко Борисов и Сергей Станишев. Да дойдат без охрани, без сценарий и предварителни въпроси от мен, без слушалка в ухото и аутокю. И аз ще съм така срещу тях. Да им задам истинските човешки въпроси. Тези, които нацията си говорим по домовете си, но ни е страх да зададем открито. Няма страшни въпроси според мен. Нека да ме потърсят техните пиари, аз съм готов по всяко време на денонощието да отреагирам. Бог ме е надарил с тази мъдрост, веднага да скоча в актуалните теми. Те са наши служители, ние сме ги избрали и е срамота да не ни се подчиняват. Другата ми идея е да поканя всички популярни тв водещи, които правят публицистика в България. Да застанат пред мен и публика в директен ефир, а зрителите да задават въпроси в ефир, да има и директни въпроси от улицата. Да ги видя тогава какви водещи, защото някои от тях са професионалисти, но задават само угодни въпроси и слушат в слушалката какво им диктува режисьора. Едни и същи хора ходят по тези предавания.

Беше се кандидатирал и за кандидат-кмет на Ямбол?
Няма как да успееш в държава, в която, за да го направиш, ти трябват само пари. Без голяма партия зад гърба си няма как да успееш като кандидат-кмет.

Кой е най-големият ти талант?
Имам Божи дар. Моят талант е невъзможността някой да ми затвори устата. Подготвен съм по всички актуални тема от деня.

Вярно ли е, че брат ти е бил убит в Англия?
Две дати в моя живот няма да забравя - едната е раждането на дъщеря ми, другата е убийството на брат ми. Такова зверство. Дори когато се коли животно, гледаш да го ръгнеш веднъж и да почине, да не се мъчи, а брат ми 5 пъти го е пробол с нож, думи нямам. Болката е огромна. Разследване няма, защото нямаме пари. Накрая майка и татко взеха пари назаем, за да докараме батко тук и да го погребем в Ямбол, в родното му място. Тогава консулът ни във Великобритания ми каза: „Представи си Англия като една гара с много коловози. България няма свой коловоз в Англия. Правителството да тръгва да разследва убийството на чужденец, ако не е някой дипломат или големец - абсурд“. Даде ми съвет да си наемем агенция, която да събере евентуално доказателства, които да предостави на властите и чак тогава да се започне разследване. Но наемането на такава детективска агенция е много скъпо - 20 000 паунда. Това, което успяхме да направим, е да издействаме давността на разследването за убийството на брат ми да бъде 15 години, от които вече минаха 4. Това е една от мечтите ми - да събера пари и да разбера кой и защо уби брат ми.

Как протича обикновено денят ти?
Ставам, душ, моля се, църква, кафе - бизнес, фитнес, приятели, работа до късно, много усмивки и настроение, молитва и след това си лягам.

Опиши се с няколко думи?
Лъчезарен, усмихнат, позитивен, самоуверен, вярващ, човек със самочувствие с покритие, чар и харизма на победител.

Какво не знаят хората за теб?
По-голямата част от обществото нищо не знае за мен, за душевността ми, любовта ми, вярата ми, чувствата ми.

Най-добрите думи, които са казвали за теб?
Благодаря ти за сърцераздаването, за подадената ръка, за съпричастността ти, Ти си Великан с всичките ти дела, които те определят като човек с най-голямото сърце!

Кои са най-добрите ти приятели?
Хората, които имат позиция за всичко и я отстояват, хора, които се гордеят и с мен самия - Диан Димов, Ники Радев.

С какво се гордееш?
С дъщеря си, със семейството си, с родителите си, със съзнанието си, което непрестанно ме подтиква да сторя добро.

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?
Нищо. Няма нещо, което да ме кара да се срамувам от живота си или да съжалявам.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?
Да ходя на почивки със семейството си, да творя, да пиша стихове и песни.

Кой е най-запомнящият се миг в живота ти?
11.04.1996 г. - раждането на дъщеря ми и убийството на брат ми.

автор: Мартин Райков

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !