Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Рики е Повери пристигат у нас на 21 декември

отпечатай новината

03.12.2013 15:30 | Видян 1504 пъти

Рики е Повери пристигат у нас на 21 декември

Те са били заедно в продължение на почти 50 години, но когато излязат на сцената имат същата енергия като първата в Сан Ремо с хита "The Last Love", с който се изкачиха на върха на  класациите. Въпреки че първият им път заедно датира от 1967 г., все още „най- богатите и бедните „ – Ricchi e Poveri са обичани на 360 градуса.

Ярки, емоционални, изпълненията на актьорите са буквално тлеещи отвътре, покриващи огромни зали, в които феновете пеят песните им , независимо от това дали знаят или не езика. "Това е голямо удовлетворение за нас, за да получим  комплименти от момчета и момичета на по 30 години, които ни следват, пеят с нас - казва Angelo Sotgiu ,... " Наистина е вълнуващо ".

Но това е двадесет и първи век, и какво се случи в края на ХХ ? Накратко може да се опише с две думи -  бурна дейност.
Завладяването на върха на класациите с песни, продуциране и албуми. През 1981 напуска един от солистите на Ricchi E Poveri, Marina Okkiena, през това време, останалото трио трябваше да докаже, че е в състояние да спечели сърцата на феновете, и в този формат. Още на следващата година, светът пееше заедно с тях магическия супер хит "Вероятно, защото те обичам".

От 1994 г. насам, те са на световно турне . Това продължава повече от 19 години, а през това време няма  страна, включително Англия, Франция, Албания , Белгия, Грузия, Русия  и много други,  където заедно с  любимите изпълнители се чувства техния неизчерпаем оптимизъм, и се предава воля на емоции в унисон с танцувални ритми. В действителност , дори в Cala Di Volpe , място, което през годините е бил домакин на най-доброто от световната музика от Elton Johnс с Anastacia , Andrea Bocelli през  Duran Duran и че това лято се готви да бъде домакин на Jamiroquai и Mary J. Blige , публиката третира Angelo Sotgiu , Angela Brambati и Franco Gatti като истински звезди.

В Москва Ricchi e Poveri  бяха в средата на октомври , заедно с Morandi , Cutugno , Пупо,  Matia Bazar и други за концерта, който отбелява събирането между Ал Бано и Ромина  През септември триото беше в Ню Йорк и Торонто . Ricchi e Poveri  пристигат  у нас на 21.12.2013 буквално след участие в КИЕВ. Няколко часа по-късно ще излязат на сцената на зала 1 за да представят хитове от целия си репертоар.

За пореден път тримата италианци предпочетоха да отдъхват в луксозния  хотел „Даунтаун“. След концерта им предстои една незабравима италианска вечер на българска земя в ресторант „ La Muse“ , който ще им предложи традиционна кухня, пресъздаден  чрез изтънчени ястия, приятно съчетани с дегустацията на изискани вина и изпълнението на любими джазови мелодии  и всичко това в компанията на видни италиански бизнесмени.

Имате една  чудесна възможност на 21.12.2013 от 19.00 часа в зала 1 на НДК  отново да се възхищаваме на  този отбор , пълен с чар и радост от живота : очарователната Angela Brambati, резервирания Angelo Sotdzhu, палавия Франко Гати.

Билети все още може да закупите в мрежите на EVENTIM.BG, както и на билетна каса НДК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !