Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Златка Райкова спала с 200 мъже

отпечатай новината

03.12.2013 17:45 | Видян 3685 пъти

Златка Райкова спала с 200 мъже

Според близки на съквартирантката във "БИГ Брадър Ол Старс" Златка Ракйкова, в живота си тя е овършала малко над 200 мъже. Само известните й гаджета са около двайсетина, но през годините блондинката е имала периоди, в които без сериозен мъж до себе си се е отдавала на разврат. Освен сюрията спортисти и наркодилъри, Русата Златака е овършала двама политици и известен столичен адвокат, специализиран в делата по семейно право, пише Всеки ден.

Райкова никога не е избирала мъжа до себе си по професията му. но огромната й бройка от любовници я свързва с представители на силния пол, които въртят какви ли не бизнеси, пише "Всеки ден". Пред приятели тя се оплакала, че не е спала единствено с лекар. Тя се целила в заможен, но повечето доктори били женени и не й обръщали внимание.

След връзката й с крупния наркобос Камен Балбузанов - Куката, Райкова променила мирогледа си към мъжете. Той й осигури луксозен живот, но на плеймейтката не й хареса да живее в златна клетка, да я тормозят и шамаросват. Днес тя твърди, че е щастливо влюбена в ММА боеца Георги Валентинов, който я изненада с искрено любовно писмо, с което БИГ Брадър я зарадва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !