Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Ваня Червенкова се обясни в любов на мъж

отпечатай новината

05.12.2013 12:45 | Видян 2116 пъти

Ваня Червенкова се обясни в любов на мъж

„10 години станаха, откакто стреляха по мен в центъра на Варна. Имах 2 куршума в главата, бях на ръба на живота. Но напуснах болницата на десетия ден, защото инстинктът ми за самосъхранение ми каза: „Бягай!“. Хора, които бяха способни да ме убият посред бял ден, можеха да ме ликвидират по всякакъв друг начин – например да сипят отрова в системата, към която бях прикрепена. Държавата тогава ме съхрани, към нея се обърнах, на нея се доверих. Поисках защита от държавата. Ние дълго време не излизахме с детето ми под открито небе. Живях една година, без да изляза от една стая – цялата в рани, превръзки, болка“, припомни си кошмара Ваня.

Бизнесдамата заяви за пореден път, че знае имената на убийците си и поръчителите на покушението срещу нея: „Те не са българи и отдаван не са в България. Човекът, стрелял срещу мен, това е неговата професия. Той навярно също има семейство, деца, обича, прави секс като всички нас. И разчитам на човешкото в него“, каза Ваня Червенкова.

„Покрай всичко, което се случи с мен, не успях да благодаря на мама и татко. Освен това искам да благодаря на моите партньори, на хората, които ме обичат и застават зад мен. Най-много искам да благодаря на онзи мъж, който взе тези прословути 4 СИМ-карти. Това е моят съдружник Алиев. Той ми показа, че една жена може да бъде обичана не само с шоколад, букет и подаръци. Той беше единствен след стрелбата, който повярва в мен и ми подаде ръка. Единственият човек!“, разкри своята обич и признателност към бизнеспартьнора си Ваня Червенкова, пише Блиц.

Накрая тя помоли за прошка всичките си съквартиранти, ако ги е обидила: „Резервирана съм само по отношение на Мира Радева. Но аз съм човек, който бързо се пали и бързо му минава“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !