Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Антон Хекимян се заклещи в асансьор

отпечатай новината

20.12.2013 13:10 | Видян 1706 пъти

Антон Хекимян се заклещи в асансьор

Хекимян се прибира от фитнес тренировка в сряда. Вечер е, към 21,30 ч. Качва се в асансьора, но засяда между четвъртия и петия етаж. Водещият живее на седмия.
Първо звъни по телефона на свой съсед. След това си прави снимка тип селфи в огледалото и я качва в личния си профил във фейсбук. И обяснява: "Заложник на асансьора. Четвърти-пети етаж, дори не мога да изпълзя. Блокът се вълнува, кучетата лаят, децата плачат."

Хората от блока разбират, че в асансьора има човек, но и понятие си нямат кой е той. Затова звънят на авариен екип и казват, че вътре има майка с дете на ръце. Иначе дежурните техници щели да закъснеят, пише вестник ''24 часа''.

Докато всички му дават съвети дали да се обади и на спешния телефон 112, съседка му подава точилка през пукнатото стъкло на вратата на асансьора. С нея водещият успява да натисне бутон - част от механизма на вратата, и я отваря. А асансьорните техници така и не идват.

По време на спасителната акция Хекимян описва случката във фейсбук. За минути снимката му е харесана от над 270 души, а коментарите са над 50.

"Наистина рисково беше излизането ми, но бях вътре само около 30 минути. Когато се прибрах в нас, късната емисия на новините на Би Ти Ви вече свършваше", каза водещият. Сега той подготвя празничните издания на "Тази събота" и "Тази неделя". Предаването няма да е на запис, а ще се излъчва на живо.

снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !