Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Какво искат децата и родителите за Коледа?

отпечатай новината

24.12.2013 09:00 | Видян 1256 пъти

Какво искат децата и родителите за Коледа?

Броени дни преди Коледа надникваме в пощенската кутия на Дядо Коледа и откриваме много интересни и забавни детски писма. За 11-та поредна година детският онлайн портал Az-deteto.bg дава възможност на децата да напишат своето писмо до Дядо Коледа и да му споделят за какъв подарък мечтаят.

До момента в кампанията са се включили над 3000 деца, като крайният срок за изпращане на писмо до белобрадия старец е 24 декември 2013 г. Традиционно като всяка година желанията на децата са основно за модерните в момента играчки, любими анимационни герои, домашни любимци и технологични джаджи като смартфон и таблет. Забавното е, че много често освен деца, пишат и техните родители с желания за подарък. Ето някои от най-интересните писма, които получи Дядо Коледа тази година.
 
"Скъпи Дядо Коледа, горе-долу слушах тази година, но ти сигурно знаеш. Аз искам да бъда като теб или поне да работя за теб. Това ми е най-голямото желание. Дано да ни радваш всеки път и да си много щастлив и весел." (Н., 12 г.)
 
"Скъпи Дядо Коледа! Аз много обичам Коледа и се надявам да имам много усмивки на Бъдни вечер. Искам да ти кажа, че аз в училище вече имам 24 шестици и се уча много добре! Бих искала за Коледа да получа едно пухкаво килимче и стенен часовник в моята стая! Още не съм сигурна дали може и да ми донесеш телескоп, но той струва скъпо, затова няма да го пиша в списъка."  (В., 10 г.)
 
"Скъпи Дядо Коледа, първо, да е с много красива опаковка, хубав парфюм (за мама), спирала за мигли (за мама), много военни играчки, дезодорант (за тате) и чехли и изстрелвачи на спайдър-мен (за мен)."  (М., 10 г.)
 
"Мили дядо коледа, аз много слушах през цялата година. Надявам се, че ще ме зарадваш с един дълго желан подарък. Аз мечтая за говорещ папагал. – А., 10 г.
 
"Скъпи дядо Коледа, моето пожелание е да си жив и здрав! Много късмет и щастие! Пожелавам ти също така да подариш на всички деца, които са ти пожелали своите подаръци! Аз нищо не искам за Коледа от теб! Искам само от теб всички от моето семейство да са живи и здрави и да имат много пари и аз никога да не се разболявам, дай Боже! " (Б., 10 г.)

Източник: dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !