Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Златко Баретата проходи

отпечатай новината

20.12.2013 17:10 | Видян 1609 пъти

Златко Баретата проходи

Под щастлива звезда явно е роден Златомир Иванов-Баретата или пък има несломима воля за живот и мъст, пише „Уикенд”. Така коментират жителите на кв. „Драгалевци” сензационното възстановяване на мафиотския бос, който бе прострелян при атентат пред Съдебната палата в началото на годината.

Комшии на бившия командос разкриват пред изданието, че Златко Баретата вече ходи сам, придвижвайки се с бастун, след като дълго време бе прикован на инвалидната количка. Преди малко повече от седмица жители на баровския квартал с изненада засекли гангстера да се разхожда със съпругата си по пътеката към Симеоновското езеро. В непосредствена близост до туристическия път се намира имението на Баретата, което е строго охранявано от десетина гардове. „Златко се движеше, накуцвайки с бастун, и беше хванал под ръка жена си. Следваха го трима охранители. Когато се разминахме, поздрави учтиво” , свидетелства очевидец на прохождането на мафиота.

Доскоро се смяташе, че Златко Баретата може да остане инвалид за цял живот, след като на 14-и януари наемен убиец го рани с 4 куршума в слабините и краката. След атентата Иванов лежа повече от два месеца в болница, а лекарите не даваха гаранция, че той отново ще проходи. „Златко похарчи над 100 хиляди евро за няколко операции и възстановителни процедури. Той претърпя 4 интервенции и посети частна клиника в Германия през лятото. Поставиха му златни пирони и нова тазобедрена става”, разкриват сподвижници на мафиота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !