Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Уилям и Кейт най-харесвани от феновете на порното

отпечатай новината

02.01.2014 17:00 | Видян 2154 пъти

Уилям и Кейт най-харесвани от феновете на порното

Британският принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън за трета поредна година оглавяват класацията на компанията за филми за възрастни Vivid Entertainment Group за най-желани двойки за секс запис, предаде Actualno.com.

Порно компанията се прочу като първата, която вкара жанра "Клипове със знаменитости". Именно от Vivid тръгна видеото на Памела Андерсън и Томи Лий, в което спасителката на плажа прави фелацио на барабаниста, който ѝ беше пръв съпруг. Много са феновете, които за пореден път си пожелаха да зърнат несъществуващи горещи кадри с кралските особи. Любовна сцена между Уилям и Кейт се предпочита от публиката пред дързък запис на Кейти Пери и Джон Мейър или пък любовна игра между Бионсе и Джей Зи.

"Младите кралски особи остават нашия пръв избор", споделя пред списание Wenn основателят на Vivid Стив Хирш. "Бременността на Кейт и раждането на малкия принц Джордж само правят двойката още по-популярна. Те имат естествено красив външен вид и добро здраве и тяхната позиция на световната сцена е абсолютно незаменима. Ние знаем, че шансът да заснемат подобен запис е нищожен, но затова са измислени класациите с желания", разказва още Стив.

В класацията се подреждат още Кание Уест и Ким Кардашиян, както и Анджелина Джоли и Брад Пит, следвани от Дженифър Анистън и бившия й годеник Джъстин Теру.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !