Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Гаджето на Ирен Онтева я изгони от Дубай

отпечатай новината

10.01.2014 09:40 | Видян 3848 пъти

Гаджето на Ирен Онтева я изгони от Дубай

Италианският паралия Давиде Бучолини изгони от апаратмента си в Дубай моделката Ирен Онтева след бурен скандал, твърдят запознати, научи "Телеграф". Дългокраката блондинка скъсала нервите на Бучолини и той без да се замисли й взел билет за обратно връщане в България.

Давиде и Ирен отново затоплиха отношенията си след няколкомесечна раздяла. Двойката замина преди Нова година за Дубай, но там идилията рухнала. Ирен успяла да постой едва два дни на екзотичната дестинация, след като Бучолини я изхвърли от личния си апартамент. Обидената Онтева се завърна в България, а италианецът повика при себе си ексводещата на предаването "Огледала" Гери Гочева.

Брюнетката скорошно е отишла само ден след тръгването на Онтева и се е разположила в апартамента на Бучолини. Свидетели на събитията в Дубай са категорични, че Гери угаждала на всеки каприз на богатия си любим и гледа да не му противоречи както си позволила Онтева. миналата вечер Бучолини отпразнува рождения си ден, а дамата до него бе именно Гочева. Запознати споделиха, че Ирен дори не го е поздравила за празника му. Онтева и Бучолини категорично отричат да имат отново връзка, след като официално обявиха раздялата си преди 2 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !