Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мария Илиева влезе в ролята на класна

отпечатай новината

14.01.2014 17:30 | Видян 2591 пъти

Мария Илиева влезе в ролята на класна

Днес чаровната Мария Илиева е гостувала на 54-то СОУ “Свети Иван Рилски” в столичния квартал “Надежда”. Както се очаква обаче, посещението, реализирано по проект „Заедно в час”, не се случило по време на час по музика, а в часа на класа. Своеобразната среща е трябвало да събере деца от различни паралелки между 8 и 12 клас и да протече по формата на диалог, който да обхване множество теми, касаещи тийновете.

Първоначалната идея е била Мария да им даде съвети, предвид житейския си опит, за справяне с различни ситуации, да им разясни защо образованието е изключително важно за бъдещото им развитие и да ги насочи как по-лесно да изберат собствения си път, след като завършат гимназия.

По всяка вероятност гостуването в столичното училище е преминало повече от вдъхновяващо и за двете страни. Госпожица Илиева е позитивен и харизматичен човек, който умее да борави с думите.

Това е последният ангажимент на певицата, след което тя възнамерява да се отдаде на заслужена почивка. След повече от успешната за нея 2013 година, Мария е решила да събере сили за новите си проекти. Непосредствено след срещата си с учениците заминава на екзотична почивка, но отказва да назове кое кътче на света е избрала за релакс. Уточнява само, че ще бъде на топло. Запазва в тайна и дали на това пътешествие тръгва сама, или с близък човек до себе си. Откъсването от музикалната сцена ще продължи само две седмици, тъй като отново й предстои тежък график.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !