Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Яхтата на Жоро Илиев прокълната

отпечатай новината

20.01.2014 09:50 | Видян 3814 пъти

Яхтата на Жоро Илиев прокълната

Сензационни снимки от яхтата на боса на ВИС-2 Георги Илиев се появиха години след неговата смърт. Кадрите от баровската лодка „Маями" бяха качени на фен страницата на несъществуващата днес мутренска групировка във фейсбук в петък вечер. Администраторът й е посочил, че интригуващите снимки са предоставени от Константин Иванов, пише Всеки ден.

Той дълго време пазел кадрите, но най-после решил да ги сподели с феновете на Жоро Илиев, който се превърна в истинска легенда след убийството му през август 2005 г. Публикуваните в интернет фотоси разкриват как е изглеждала отвътре яхтата на покойния бос от ВИС-2. Яхтата „Маями" е любимата играчка на Георги Илиев. Тя е закотвена на пристанището край Слънчев бряг и на 25 август 2005 г., когато той е убит пред дискотека „Мултиплейс" в курорта.

Докато е жив, босът от ВИС-2 предпочита да провежда най-важните си срещи именно на борда на гъзарската лодка. Яхтата е сред най-луксозните за времето си. Тя е марка „Азимут" - 80 и е купена за 4 млн. лева от боса на ВИС-2 през 2003 г. Кръстена е на съпругата му Мая Илиева. Жоро любовно я наричал Маями - закачка между тях след посещението им в Америка.

За рождения ден на Мая Илиева през 2003 г., когато тя станала на 30 години, Жоро й връчил ключовете на яхтата. С уговорката, че той също ще я ползва. Така яхтата се превръща в любимото му убежище. Илиев редовно обикаля с нея морските ни курорти, редовно пътува с нея и до Гърция. Когато има важни разговори, ги провежда на борда на „Маями". По този начин е сигурен, че никой не го подслушва.

След смъртта на съпруга си вдовицата Мая не желае да ползва яхтата. Тя й навява лоши спомени и решава да я продаде. Спазарява се с братя Диневи, които взимат плавателния съд на половин цена - само за 2 милиона лева. Бизнесмените от Свети Влас я използват за кратко и после я продават на турчин, занимаващ се с хотелиерство и инвестиции във футбола.

Според хора от подземния свят братя Диневи се уплашили, че яхтата е прокълната. Врачка казала на майка им, че трябва незабавно да продадат „Маями", за да не ги застигне лошата съдба на предишния собственик. По тази причина Диневи спешно я обявили за продан. Дали я на турчина доста евтино - само за 1,4 милиона лева.

Днес повечето яхти са доста по-луксозно изпълнение и „Маями" не впечатлява с нищо богатите хора. Но за времето отпреди 10 години това е наистина най-интригуващата лодка, пореща вълните у нас. „Всеки ден" публикува любопитните кадри, разкриващи лукса в яхтата от времето, в което Жоро Илиев колеше и бесеше в държавата.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !