Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Иво Аръков мъж под чехъл

отпечатай новината

25.01.2014 09:07 | Видян 3316 пъти

Иво Аръков мъж под чехъл

Актьорът Иво Аръков вече премина в графата мъж под чехъл. Нашумелият актьор от „Фамилията” напусна щата на Малък градски театър „Зад канала”, за да живее в Испания с щерката на футболната легенда Христо Стоичков.

Според мълвата Мика обожавала да контролира всяко действие на любимия си. Ако нещата не се случвали по нейната воля, тя дори прибягвала до сила. В прилив на адреналин Стоичкова цапардосала любимия си Иво, информира Lifestyle. Аръков буквално видял звезди посред бял ден и за кратко се изолирал в стаята си, докато осъзнае какво се е случило. Официалната версия е, че щерката на Камата на шега е посегнала на новата си тръпка. Неофициално обаче клюката носи, че актьорът наистина влудявал приятелката си и тя решила да му покаже кой командва, пише Монитор.

Иво Аръков се загаджи с Мика през лятото на миналата година. Дълго време влюбените криеха връзката си, но накрая я разгласиха във Facebook, откъдето стана ясно, че актьорът чете свои стихове на футболната щерка. Под всяка снимка, която публикува в социалната мрежа, Иво реди авторски рими: Небето се съблича със безмилостно спокойствие/тъй нечовешки хубаво се извисява ръстът му/без никого да унизи, за да изтъкне себе си”.

Христо Стоичков, който е известен със сприхавия си нрав, също одобрява връзката им, разказа самият той в интервю по TV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !