Откриха главата на мъжката статуя в...

След като в петък в древния град Хераклея Синтика беше...

Труди Едерле: Първата жена,...

На 6 август 1926 г. американската плувкиня Гертруда...

Клуни се чувства стар за актьор, но не и за режисьор

отпечатай новината

12.02.2014 16:30 | Видян 1813 пъти

Клуни се чувства стар за актьор, но не и за режисьор

Въпреки че не се чувства стар за ерген, Джордж Клуни решил, че е възрастен да продължава с актьорската си кариера. 52-годишната звезда е решил да се съсредоточи върху работата си като режисьор и продуцент, пише dnes.bg.

"Аз мисля, че публиката добре усеща, когато един актьор трябва да се оттегли, а за мен този момент е твърде близко", заяви екранният любимец. Но Клуни все още влага много страст в своята кариера. "Всеки път, когато направиш филм и разкажеш непозната за публиката история, това е добре!", заяви актьорът на лондонската премиера на филма "Пазители на наследството".

Клуни се пошегува и за това колко трудно му е било да работи с екранния си партньор Мат Деймън, който също присъства на червения килим за лондонската премиера. "Понякога е трудно да изкараш Мат от гримьорната му. Аз не обичам да използвам думата примадона, но в случая мисля, че беше удачна!"

Извън шегите Клуни призна, че най-много обича да работи с близки приятели, които дават неповторима плът и кръв на ролите.

Запитан как е могъл да осигури за продукцията този звезден кастинг, той отговори: "Тези хора са ми приятели, така че не беше трудно. Но в повечето случаи написахме ролите специално за тях и тази бе по-сложната част от начинанието!"


Източник: Банг шоубиз, БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !