Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Крисия с 2 бона заплата

отпечатай новината

24.02.2014 11:45 | Видян 3553 пъти

 Крисия с 2 бона заплата

Малката Крисия ще взима два бона заплата като екранна партньорка на господин Андреев в „Шоуто на Слави", научи „Всеки ден". Преговорите за възнаграждението на гласовитата разградчанка водила майка й, която непоколебимо успяла да извоюва сериозната сума.

Парите всъщност ще получават родителите на момичето, тъй като то е непълнолетно. Крисия ще снима още този четвъртък, а предаването с нея ще се излъчи на запис в петък.
9-годишната красавица, омаяла цяла България, обаче няма да е единствената партньорка на господин Андреев. Тя ще се редува през седмица с Тереза Тодорова. Това е момичето, което досега участваше в рубриката „Запознай се с малките" заедно с г-н Андреев, както всички се обръщат към момчето. Между другото напълно случайно е, че фамилиите на двете момичета са еднакви. Те не се познават. Крисия не е виждала на живо и самия г-н Андреев. Това ще се случи след дни, когато двамата запишат първото си участие.

В петък, по време на финала на конкурса и трите момичета - Крисия Тодорова, Симона Иванова и Гергана Тодорова, направиха изключително сполучливо музикално шоу. Те изпяха едни от най-хубавите български песни - „Една българска роза" на Паша Христова, „Пътнико свиден" на Ани Павлова и „Моя страна, моя България" на Емил Димитров. При последното изпълнение публиката стана на крака и дълго аплодира сладураните. После музикантите от „Ку-ку бенд" взеха решението за победителката. Не единодушно обаче. Всяка от трите е получила подкрепа, но с най-много гласове на финала се оказа Крисия Тодорова.

Минути преди Слави Трифонов да обяви това, той абсолютно сериозно им каза друго - да се подготвят за нов концерт. Този път не в студиото на шоуто, а в родните им градове. Водещият го е обсъдил и с Павел Станчев, новия бос на Би Ти Ви. „Решихме, че вашите съграждани заслужават да ви видят на живо. Ще участват и „Ку-ку бенд", и други известни българи. Концертите ще бъдат излъчени по Би Ти Ви", обяви Трифонов в шоуто си, докато момичетата чакаха да чуят името на победителката. За участие ще бъдат поканени и другите 4 момичета, които отпаднаха - Ива Цветанова, Юлиана Мур, Калина Стоилова и Диана Чаушева.

Почти сигурно е, че първият концерт ще в събота, на 1 март, в Свищов - града на Симона Иванова. След това на 3 март - националния празник на страната, децата ще пеят в Разград. Оттам е победителката Крисия. Концертът ще е на голямата сцена в драматичния театър „Антон Страшимиров" - т.нар. нов театър, който събира публика от около 600 души.

Преди Трифонов да им съобщи коя от тях остава да пее в шоуто, им даде съвет: „Двете от вас, които няма да продължат, да поздравят тази, която печели. Така се прави, професионално е. И без сълзи. С достойнство и усмивка поздравете тази, която печели." Отпадналите спасиха заръката и получиха за спомен по един професионален микрофон.

Освен това трите имат и по една статуетка, на които са изписани имената им. Връчи им я сценаристът Иво Сиромахов след всяко от изпълненията. Изработени са специално за тях от 76-годишния художник Борис Костов от Велинград.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !