Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гергана Гунчева - барманка

отпечатай новината

15.09.2008 17:31 | Видян 8054 пъти | Гласували 2

Гергана Гунчева - барманка

Силата на успеха, удовлетворението от него и удоволствието да го отпразнуваш с приятели завладяват в първата телевизионна реклама на Каменица Лев – най-новата марка пиво от портфолиото на Каменица АД.

Продуктът, чието мото е „Успехът  в твои ръце”, се появи на българския пазар в разгара на летния сезон през м. юли и в рамките само на два месеца успя да привлече модерния, млад и амбициозен консуматор. Именно той е и основният потребител,  към който е таргетирана най - новата примиум марка българска бира. Каменица Лев напълно отразява същността на своя потребител – той е млад, модерен, амбициозен, успял, със силна индивидуалност. Обича да се забавлява и би избрал именно Каменица Лев, защото тя отговаря на представата му за качество и стил.

Затова и първата рекламна кампания на Каменица Лев изцяло кореспондира с духа на посланието „Успехът в твои ръце” и лайфстайла на своите потребители. Тя предлага серия от три клипа, всеки един от които представя различни истории,  обединени от идеята за успеха. 30-секундните продукции ни пренасят в модерен бар, където млади хора празнуват своя пореден успех от деня. Техен равностоен партньор в партито е Каменица Лев, тя е тяхната «награда» в края на поредния успешен ден. В ролята на барманката, която поднася „лъвското” пиво, е Мис България 2004 Гергана Гунчева.

Режисьор на рекламата за Каменица Лев е италианецът Манфредо Летео. Режисирал е близо 600 видеопродукции, повечето от които в областта на рекламата. В творческата му автобиография фигурират и реклами за повечето от световноизвестните марки алкохол, безалкохолни напитки, шоколадови изделия. Предпочитан е заради таланта си да показва по изключително атрактивен и изкушаващ начин всеки един от рекламираните продукти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !