Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Секс в "Къртицата" на първата нощ

отпечатай новината

27.02.2014 18:00 | Видян 5667 пъти

Секс в

Една мечта на сценаристите на "Къртицата" се сбъдна още в първата нощ. Индира и Боби правиха секс веднага след настаняването си в Базата, съобщава "Всеки ден". Двамата безапелационно се настаниха в едно легло, а милувките им не пряха през цялата тъмна част на денонощието. Нежните ласки на танцьорката от българо-узбекистански произход накараха Борислав да диша учестено, а останалите участници да се подсмихват и да пробват да надникнат под завивките им.

Претендентите за голямата награда на шоуто се загаджили още на тренировъчния лагер, който остана скрит от телевизионните зрители. Двамата не сваляли поглед един от друг и по-прозорливите супергерои веднага надушили огнения флирт. Певицата Роксана със завист заяви, че вижда истински любовни искри в очите на новата двойка.

На фона на скандалите и драматизма двама млади и красиви герои изживяват емоционално всеки миг от новородената страст помежду им. Тяхната връзка се намира в "най-красивия" етап, коментира доволен главният редактор Ники Николов.

Според екипа на "Къртицата" танцьорката влязла в шоуто, с цел да намери любовта, затова от първия момент парадирала, че не е обвързана. Тя признала, че последната ѝ връзка била толкова изпепеляваща, че се нуждаела от две години, за да се възстанови емоционално, но вече била готова за нова любов.

Боби пък почти умрялот ужас, когато видял как скорпион ухапва гаджето му, докато тя се опитва да го преглътне. Младата дама го успокоила, че е свикнала да си общува с гадинки още като участничка в един от сезоните на "Сървайвър".

 

Супергероите на "Къртицата"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !