Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Синът на Батков кара кола за 200 бона

отпечатай новината

28.02.2014 17:20 | Видян 2182 пъти

Синът на Батков кара кола за 200 бона

С кола за 200 хиляди лева се е уредил синът на Тодор Батков, разкриха "България днес". Новият автомобил на Тодор Батков-младши е суперспортният "Нисан" GT-R, който разполага с 3,8 литров двигател с шест цилиндъра. Мощността му е чудовищна - 500 конски сили. За сравнение - спортните "тройки" на беемве са по 150 коня и яко хвърчат.

Скоростомерът му е електронно ограничен на 315 км/ч, а от нула до сто вдига за смешните 2,8 секунди. Колата е последен писък на автомобилостроенето и е фрашката със ситеми за сигурност, удобство и чиста гъзария. Разполага със системи за антиблокиране на спирачките, за контрол на сцеплението, задният диференциал е механично блокируем, има си въздушни възглавници за всички места. Тъй като е спортна кола, във вратите са вградени стоманени защитни тръби, а стъклата са тонирани с UV защита.

"България днес" забеляза, че Тодор Батков-младши се държал възпитано и културно на пътя, въпреки че е само на 20 години и кара толкова мощна кола. Шофьорските умения на сина на адвоката и футболен деятел се дължат на страстта му по картинга - той е състезател. Запалил се по-малките болиди съвсем случайно, след като направил няколко кръгчета с приятели. Постепенно започнал да участва в аматьорски състезания, а после се записал и в професионален клуб.

Синът на Тодор Батков, който учи психология в Англия, бе сам в колата, без гадже. А преди година се движеше в компанията на мадама, с която ходеха на мачове на "Левски" и по кафета. Батков обаче не е луд да повери толкова скъпа кола на сина си, без да му прикачи охрана. Плътно зад "Нисан"-а се движеше черн алимузина "Ауди", в която  двама гардове вардеха сина на адвоката, разказват папараци на медията.

 

Снимка: bmwsm.blogspot.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !