Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кралят на марихуаната Хауърд Маркс идва в България

отпечатай новината

28.02.2014 17:30 | Видян 2193 пъти

Кралят на марихуаната Хауърд Маркс идва в България

Най-известният трафикант на канабис в света, който гради успешна кариера като шоумен във Великобритания, Хауърд Маркс, пристига в София в края на април заедно с новото си забавно шоу „Академик, Трафикант, Затворник, Писател“. Популярен като Mr. Nice, той ще представи в НДК на 24 април пред българските си фенове стендъп комедията, с която вече успя да разсмее Обединеното кралство.

Дейността на Хауърд, обаче не се изчерпва с новото представление и срещите с феновете. Последната новина около забавния чудак е наскорошното му участие в клип на нашумялата британска банда Gorgeous George. В парчето „When I Go Out On Saturday Night“, което щурмува челните позиции на английските класации, Маркс играе себе си – човекът, който успява да се забавлява независимо от възходите и паденията в живота.

„Идеята на съвместния ни проект е да напомним за лудите вечери в Лондон, които всеки от нас е имал“, споделя Хауърд.

В историята на Mr.Nice присъстват повече от 30 тона пренесена марихуана, седем години в затвора, автобиографични книги, филм, както и участия в различни проекти. След като излиза на свобода Хауърд се захваща с писане. Издава две биографични книги – Mr. Nice и продължението й Senior Nice, които години на ред не слизат от класациите на най-продаваните бестселъри в света. Не по-малък интерес предизвиква и поредицата криминални романи „Съчувствие за Дявола“.

Наравно с писането той създава различни комедийни шоута и прави първи стъпки в музикалната индустрия. Работи с групите Super Furry Animals и Happy Mondays и взима участие във фестивали като Glastonbury, Beautiful Days, RockNess, Camp Bestival, Kendal Calling и Sonisphere Festival.

„По време на фестивалите представям своето шоу, разказвам за моя опит и нещата, които са ми се случили. Когато излизам на сцената адреналинът направо замъглява съзнанието ми, затова и всеки път се получава нещо различно“, споделя Маркс, който шокира и разсмива зрителите с теми като „Маркетинг на марихуаната“ и всевъзможни истории от своята биография.

„Аз разказвам живота си, споделям и забавните и тъжните моменти. Мисля, че точно това привлича, но и шокира моите фенове“, допълва Хауърд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !