Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Христина се раздели с "Къртицата"

отпечатай новината

08.03.2014 09:00 | Видян 2417 пъти

 Христина се раздели с

Индира и Екатерина за малко не се хванаха за гушите в телевизионното риалити "Къртицата". Както в поговорката "Двама се карат, трети печели" обаче накрая елиминирана се оказа друга състезателка - Христина Тушева. Блондинката си тръгна от шоуто, след като бе втората номинирана тази вечер. Екатерина обаче обра точките в негативен план след зрелищен скандал с манекенката Индира, пише vsekiden.com.

Бившата гимнастичка и настояща асистентка в лекарски кабинет отново се оказа център на вниманието по време на номинациите в "Къртицата". Невротичката от Пловдив се сдоби с рекорден брой номинации. Скандалът между нея и другите участници в шоуто по ТВ7 започна в банята с размяна на няколко остри реплики с манекенката Индира.

"Ти какво търсиш тук, не мога да разбера. Не ти отива на годините. Съжалявам те, че си сама в това голямо тяло", тросна се по-младата участничка. Екатерина обаче настоя, че искала да свали килограмите и да открие къртицата в шоуто. Заради острия език, който употреби срещу Индира, тя си навлече цели 13 копия на дискусията за елиминациите. Тя пък, от своя страна, номинира бившата мис България Ивайла Бакалова, без ясен мотив. "Не ми харесва", бе аргументът на Екатерина. 

Вместо гневът на другите участници да се оправдае и тя да бъде елиминирана, от шоуто си тръгна другата номинирана - Христина Тушева. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !