Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Надка уморила от секс агент на МОСАД?

отпечатай новината

12.03.2014 09:45 | Видян 2337 пъти

Надка уморила от секс агент на МОСАД?

Българска евродепутатка, с прякор Котката, умори от секс агент на МОСАД. Това е част от сюжета на новия сериал „Знакът на българина: Кървавият код", който стартира по ТВ7 в понеделник вечерта. Филмът на сценариста и режисьор Димитър Недков предлага ефектна смесица от политически трилър, в който са намесени реални личности от българската и световната политика, както и семиотичен и религиозен приключенски разказ в стил „Дан Браун" и „Името на розата".

В сериала са намесени тайни общества като това на масоните, могъщите разузнавателни служби МОСАД и ЦРУ, Ватикана, Кремъл и действието се развива в София, Виена, Йерусалим, Истанбул, Вашингтон, Москва... Тв продукцията, която още с първия си епизод разбуни духовете, е по романа на Недков „Заплахата Дан Браун" и по трилогията му „Знакът на българина".

В основата на интригата е, че в България се крие спасението на света и световните политически, религиозни и финансови сили се опитват да се доберат до тайнствената реликва. Този знак трябва да помогне на човечеството да преоткрие универсалната формула за разрешаването на човешките противоречия. Още в началото на първия епизод вниманието на зрителя е приковано от гореща секс сцена в хотел във Виена.

Апетитна брюнетка язди застаряващ плешив господин, чиито физически сили обаче не издържат и той издъхва в леглото от масиран инфаркт. Жертва на сексуалната игра всъщност се оказва високопоставен агент на израелските тайни служби. Напористата дама, която го прати на оня свят, е не коя да е, а българската евродепутатка Алиса Антонова, с прякор Котката, изиграна от Станка Калчева.

В сериала става ясно, че от нейните сексуални набези е пропищял целият Европарламент. Социалните форуми изобилстваха от предположения кой е прототип на героинята - Надежда Нейнски или Антония Първанова. Част от зрителите припознаха в образа на Котката бившата синя лидерка, други обаче залагаха на царската евродепутатка, правейки паралел с нейното собствено име Антония и с фамилията на героинята Антонова.

Котката възприема политиката като бизнес за лична облага и в името на собственото си удоволствие прави секс само с влиятелни мъже. Зрители обаче недоволстват, че интересната история в сериала остава неразбираема заради тежък диалог и усещането, че иначе добрите актьори се чувстват безпомощни пред камерата.

В сериала участва Мариус Донкин като Демир Селимов-Философа. Мнозина веднага разпознаха зад образа на героя Ахмед Доган. Известните актьори Симеон Лютаков, Васил Димитров, Стоян Алексиев, Иван Радоев, Линда Русева, синът на Апостол Карамитев - Момчил, и Ана-Мария Гюзелева също имат своите главни роли в трилъра.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !